Hubungi kami
TEL: +86-22-83835857
Fax: +86-22-28428089
E-mel:admin2@Co-working.com.cn
Tambah: 2-2702 Jingcai Mansion Dagunan jalan No.459 Hexi Daerah, Tianjin China
Web: www.cwksteelpipe.com
Rumah > Tentang kita

Tentang kita

公司简介About us0.png

Sejarah kita

Tianjin Co-Working Developing Co., Ltd. telah ditubuhkan pada September 2008. Syarikat kami sekarang menggaji 200 pekerja di mana 50 adalah tenaga teknikal profesional. Syarikat kami adalah pengeluar keluli komprehensif mengintegrasikan pengeluaran, pemprosesan dan perdagangan semua dalam satu. Premis syarikat itu terletak di pangkalan pengeluaran keluli terbesar di China di Mengcun Hui County Autonomi Kebangsaan, yang terkenal sebagai "County Elbow and Pipe Fitting in China". kami menumpukan pada pengeluaran paip keluli yang lancar, paip keluli yang dikimpal, paip keluli lingkaran, paip keluli JCOE, paip keluli tergalvani, kelengkapan paip kimpalan butt, flange dan sebagainya. Syarikat kami telah menubuhkan rangkaian perniagaan kukuh dengan perniagaan global. Kami tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan anda.Kilang kami

Tianjin Co-Working Developing Co., Ltd. merangkumi keluasan tanah kira-kira. 40,000sqm. Syarikat kami sekarang memiliki 12 baris pengeluaran. Keluaran tahunan ialah 500,000 tan. Melaksanakan Sistem Pengurusan Kualiti ISO9001-2000 dengan cara sepanjang masa. Kami memberi perhatian yang besar terhadap kualiti paip keluli, cara pemeriksaan yang lebih maju, mempunyai ujian ultrasonik dalam talian dan luar talian, mesin keluli kepala bumbung rata, ujian hidraulik, serta ujian komposisi kimia induk logam pergigian dan gigi dan sebagainya.Produk kami

Syarikat ini boleh menghasilkan semua jenis paip keluli spesifikasi dengan standard API, ASTM, EN, JIS, BS, Din, GB dan sebagainya. Gred Keluli: Gr.A. Gr.B, X42 X80, S235, S355, ST33, ST37, ST52, dan lain-lain.

Saiz boleh menghasilkan (1/8 "-32") ketebalan dinding (0.5-50mm) paip keluli lancar. Diameter (1/8 "-24") ketebalan dinding (0.5-20mm) daripada (ERW) paip keluli yang dikimpal antara rintangan, Diameter (18 "-48") ketebalan dinding (8.0-60mm) daripada (LSAW / JCOE ) melihat paip lurus, Diameter (24 "-100") ketebalan dinding (8.0-60mm) daripada paip dikimpal T.

Kami juga boleh menghasilkan satu siri kelengkapan paip industri tekanan rendah dan rendah dalam spesifikasi yang berbeza, seperti siku, reducers, tee, topi paip dan bebibir. Peralatan pengujian dan pengesan kami adalah cukup sempurna untuk melakukan analisis kimia, analisis logam, eksperimen fizikal, pemeriksaan tidak merosakkan dan sebagainya. Selama bertahun-tahun, kami telah menegaskan teori pengurusan kualiti pertama, sentiasa memperbaiki kemahiran kami. Kami telah menghasilkan banyak produk berkualiti untuk industri termasuk elektrik, kimia, petrokimia, farmasi, dandang, bekalan pemanasan dan pembinaan kapal. Kami juga boleh membangunkan produk baru mengikut kehendak pelanggan kami.


Permohonan Produk

Memohon minyak, gas asli, pembinaan kapal, industri kimia, perlindungan alam sekitar, dandang, pemuliharaan air, industri elektrik, struktur keluli, pembinaan dan industri lain.


Sijil kami

telah mendapat sijil ISO9001-2000 untuk sistem pengurusan kualiti antarabangsa dan Sijil API 5L dan Sijil API 5CT yang diberikan oleh Institut Petroleum Amerika.


Peralatan Pengeluaran

Kami terutamanya dilengkapi dengan mesin menumbuk panas, mesin pemutar sejuk yang interaktif dengan rod dua teras, kilang rolling paip berputar automatik, mesin meluruskan tiub, penyejukan penyejukan penyejukan bukan air dan lain-lain kelengkapan sampingan seperti pemilihan permukaan dan mesin salutan. Terdapat pengesan untuk semua jenis ujian fizikal dan kimia dan eksperimen dan kami juga mempunyai pengesan kecacatan semasa eddy dan pengesan kecacatan ultrasonik untuk paip keluli lancar tekanan tinggi, sederhana dan rendah di makmal. Kaedah pemeriksaan lanjutan dan peralatan yang sempurna akan memenuhi semua keperluan ujian bagi produk.


Pasaran Pengeluaran

Produk kami dieksport ke Timur Tengah, Asia Tenggara, Eropah dan Amerika dengan reputasi yang baik.Perkhidmatan kami

Syarikat kami menyimpan prinsip berasaskan integriti, pelanggan pertama. Terima pelanggan baru dan lama dengan kualiti terbaik, harga terendah, perkhidmatan selepas jualan yang paling sempurna! Kami percaya bahawa Tianjin Co-Working Developing Co., Ltd. akan mempunyai masa depan yang cerah.